Saturday, April 16, 2011

JUST FORGET ME!!



awak mmg kuat terase... bile die ckap mcam tu awak x mara die plak.. smpi saye jew awak
mara... saye tahu awak lebih sayang kn die dri saye... n saye just gurau jew tadi.. tpi awak sampai ckap yang awak benci saya... tpi kalau dah ade rse benci awak kt saye..saye x bley nk wt pew.. saye tau start dri mule kite kapel smpi sekarang saye mmg xde kt dlam hati awak.. walaupun hati saye selalu dipermainkan.. tapi saya still nk awak tau saye SAYANG AWAK!! n saye dapat rase kan seolah olah saye x pernah wujud dalam aty awak.. kalau ikotkn hati mmg saye x nk post psal awak... tapi saye xnk klau kite terpakse breake dngan cara mcam ni...n awak kte i don't care about u.. ckap sapew yng x nk amik kisah psal awak!! kalau saye x kesah wt pe saye nk tunggu awak n pujuk awak mase awak menangis semalam!! lebay baek saye tdo kalau mcam tu!!k la saye dah penat nak tunggu jawapan dri awak.. senang citew awak pergi jew la kt die... n u can forget me.. n delete my number from your phone n brain.. start ary ni saye lepaskan awak..

2 comments:

  1. so ameeq nak CLASH ke..!!! ameeq ingat ameeq sorang je ke kena... iwan pon kene la... lain kali sebelum cakap selidik dulu la...!!! ameeq ingat x aritu iwan call zara x cakap pape thu x sebenar nye zara dengar je ape korang cakap... sakit nye hati zara bile zara dengar iwan cakap ameeq pengang tangan PEREMPUAN LAIN.... ape perasaan ameeq klu ameeq kat tempat zara huh!!! pikir la ... zara dengar thu x sebenar nyer... zara sengaja je x nak cakap pape... sebab zara nak dengar perbualan korang... PECAH DARA LA... APE G LEPAS nie hah...Klu zara x sayang kan ameeq wat pe zara nangis ssal ameeq... wat pe zara risau sal ameeq... wat pe zara bangun tengah tenagh malam n risau sal ameeq...huh... 4 what dude... n klu zara x sayang kan ameeq x mase zara nak nangis sal ameeq n lantak ameeq la nak wat pe pon.. ameeq please la ye.. think before judge something... im begging u...

    ReplyDelete
  2. bile lark ameeq pegang tangan pompuan laen.. ok2. i'm sorry... my fault.. that right what u say.. ameeq x tau.. i'm sorry..:'(

    ReplyDelete